Vizitatori:19132  
Prima pagină Despre noi Texte Fundamentale Atitudini-Acţiuni Contact Legaturi
Untitled Document Untitled Document
   

Participare

Colaboraţi la activităţile Grupului Educatie pentru Viitor
Ca membru : Devenind membru al GREV veţi putea participa la programele, proiectele şi grupurile noastre de lucru.
GREV se bazează foarte mult pe voluntariat. Domeniile în care ne puteţi sprijini includ orice fel de activităţi, precum editare, traduceri şi documentare, asistenţă oferită în elaborarea şi realizarea proiectelor, site-ului şi a unor materiale multimedia.
Pentru detalii, vă rugăm contactaţi-ne.
Colaboraţi la site-ul Educatie pentru Viitor
Colaboraţi la realizarea şi actualizarea site-ului .
Articolele trimise spre publicare în Revista Educatie pentru Viitor vor fi publicate şi « on line » pe site-ul Educatie pentru Viitor.
Pe lîngă articole şi studii originale, puteţi trimite spre publicare pe site şi alte materiale documentare, traduceri, articole şi studii, ale diferiţilor autori, legate de problematica abordată de noi. Şi aceste materiale trebuie să îndeplinească cerinţele de formă impuse la publicare în Revista Educatie pentru Viitor.

Colaboraţi la Revista Educatie pentru Viitor
Revista Educatie pentru Viitor, apare de patru ori pe an şi cuprinde articole şi studii structurate pe mai multe domenii .

Publicarea articolelor şi studiilor în această revistă se face în limba română.
Materialele trimise spre publicare în Revista Educatie pentru Viitor vor fi publicate şi « on line » pe site-ul Educatie pentru Viitor şi trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe de formă:

    Format electronic în word.doc sau word.rtf
    Dimensiune hârtie: A4
    Font: Times New Roman
    Dimensiunile standard sunt: 2 cm sus şi jos, 2 cm dreapta şi stânga
    Caracter de 12 pentru conţinut şi de 14 (Bold) pentru titlul lucrării
    Spaţierea între rânduri: 1 unitate. Dimensiunea unui articol pentru a fi publicat este de 2-2,5 pagini. Pentru articole (studii) mai    ample vă rugăm să le fragmentați la dimensiunea menționată sau acest lucru va fi realizat de redacție pentru a fi publicat materialul în 2-3 numere.
    Numele şi calitatea autorilor scris cu italic, imediat sub titlul lucrării: (de. ex.: prof.univ.dr. PRENUME, NUME AUTOR)
    Tabulatorul să fie fixat la 1,25 cm fată de marginea din stânga a hârtiei
    Conţinutul să fie aliniat la stânga şi dreapta, adică să fie în "Justify"
 Dacă un articol  conţine  referinţe bibliografice cerințele sunt următoarele:
    Notele şi referinţele bibliografice, în numerotare continuă, se plasează la sfârşitul textului. Notele şi trimiterile la lucrările de referinţă, în cadrul textului, se fac doar punînd în paranteze numele autorului, anul de publicare şi dacă este cazul paginile citate.

Exemplu :
– … aşa cum menţionează I. Izvoru (2003), …
– … această problemă a făcut obiectul mai multor studii (Izvoru 2003, Fîntînaru 2004, 2007)…
Bibliografia va respecta următoarele recomandări de prezentare:
- Pentru o carte: Izvoru I., Titlul de carte cu italice, Editura, Locul apariţiei, anul apariţiei
- Pentru un capitol de carte: Fîntînaru M., Titlul capitolului, fără ghilimele, în Izvoru I. (sub coord.), Titlul de carte cu italice, Editura, Locul apariţiei, anul, pp.. 52-92.
- Pentru un articol: Fîntînaru M., Titlul de articol, fără ghilimele, Titlul revistei cu italice, Editorul şi Locul de publicare a revistei, dacă nu este o publicaţie la nivel naţional, volumul, numărul, pp.. 52-92.
Articolele trebuie trimise pe hârtie şi pe suport electronic la redacţia Revista Educatie pentru Viitor sau transmise în fişier ataşat la redacţie. Articolele prezentate spre publicare sunt analizate în cadrul redacţiei şi decizia privind publicarea este comunicată de către redacţie autorului. Articolele ne publicate nu sunt păstrate sau restituite.
Dacă sunt necesare ilustraţii pentru a sprijini textul, autorul trimite originalele sau fişierele de imagini la redacţie. În caz contrar, decizia de căutare şi alegere a ilustraţiilor revine exclusiv redacţiei.
Autorul se va îngriji ca la prima transmitere de materiale să ofere:
- Detalii de contact complete: adresa poştală, adresa de e-mail, telefon
- Afilierea instituţională (instituţia de învăţămînt sau de cercetare) şi / sau profesia
Publicarea materialelor nu este plătită.

Abonamente

Costul unui abonament este de 4 RON şi suma poate fi depusă în numerar, la difuzorii voluntari, la bancă în cont, sau prin direcţionare din impozit prin formularul Sprijiniti cu 2% (mai jos sunt facute precizari privind aceste operatiuni) În toate cazurile  va rugăm să ne transmiteţi în copie documentul de plată (in care la la rubrica mentiuni va rugam sa precizati : pentru Revista  Educatie pentru Viitor) precum şi datele dumneavoastră (nume, prenume, profesie, loc de muncă, adresa poştală pentru corespondenţă, adresa electronică, telefon) pentru a vă înscrie în lista de corespondenţă şi a vă putea trimite revista şi alte publicaţii şi informaţii despre activităţile noastre

Pentru alte lămuriri vă rugăm contactaţi-ne.

Sprijiniţi cu donaţii
Aceste donaţii pot fi: materiale de birotică, cărţi, diferite bunuri şi materiale necesare în realizarea programelor noastre, sau pot fi donaţii în bani.
Donatorii au dreptul la un abonament gratuit la Revista  Educatie pentru Viitor.
În acest caz va rugăm să ne transmiteţi în copie documentul de plată şi datele dumneavoastră (nume, prenume, profesie, loc de muncă, adresa poştală pentru corespondenţă, adresa electronică, telefon) pentru a vă înscrie în lista donatorilor şi a vă putea trimite revista şi alte publicaţii şi informaţii despre activităţile noastre.

Revista realizata de Grupul Educatie pentru Viitor este editata in parteneriat cu Asociaţia de Studii Sociale.
Coordonatele bancare sunt ale editorului:

Asociaţia de Studii Sociale
Cod de Identificare Fiscala:
CF: 9027930
Cont Bancar (IBAN):
RO04BTRL01701205E25889XX
Banca Transilvania
E-mail: studiisociale@yahoo.com

La mentiuni va rugam sa precizati : pentru Revista  Educatie pentru Viitor
Pentru alte lămuriri vă rugăm contactaţi-ne.

Sprijiniti cu 2%
Ce este 2%: Direcţionarea a 2% nu constituie nici un fel de dezavantaj financiar pentru contribuitor. Cei doi la sută reprezintă ponderea din impozitul pe venitul din anul anterior care poate fi redirecţionat către o organizaţie neguvernamentală. Cetăţeanul poate decide astfel ca cei 2% vor intra ori în bugetul statului ori vor fi redirecţionaţi în contul unei organizaţii neguvernatmentale.
Cine poate să redirecţioneze: Orice persoană fizică care a fost angajat în anul anterior la o firmă din România sau oricine având alte surse de venit decât salarii (venituri din profesii liberale, venituri din cedarea bunurilor ...)
Ce trebuie să faceţi pentru a redirecţiona 2% către Asociaţia de Studii Sociale: urmaţi procesul de redirecţionare de mai jos:
1. Pentru persoane fizice cu venituri:
1.a. doar din salarii descărcaţi cererea 230
1.b. din alte surse de venit decât salarii descărcaţi cererea 200
2. Deschideţi formularul şi completaţi câmpurile necesare (documentul nu poate fi salvat după completare).
Atenţie: Chenarul dedicat sumei pentru redirecţionare va fi completat de funcţionarii Administraţiilor Financiare
3. Printaţi documentul apoi semnaţi-l
4. Duceţi personal sau trimiteţi cererea în plic recomandat până la 15 mai la administraţiile financiare de care vă aparţine domiciliul
Dacă aveţi întrebări în legătură cu campania privind 2%, vă rugăm contactaţi-ne.
Datele necesare pentru completare:
Asociaţia de Studii Sociale
Cod de Identificare Fiscala:
CF: 9027930
Cont Bancar (IBAN):
RO04BTRL01701205E25889XX
Banca Transilvania
E-mail: studiisociale@yahoo.com



 

  
Copyright and rights 2025 IPA CIFATT Craiova